Tərkibi:
300 q dondurulmuş çiyələk
50 q şəkər tozu (+ bir qədər də sous üçün)
1 st. süd
2 x.q. mannı yarması
nonparel (xırda rəngli karamellər, bəzək üçün)
Giləmeyvələrin suyunu süzün, təxminən 200 q qalacaq. Blenderdən keçirin. Şəkər tozu əlavə edib çalın.
Südü qazançaya töküb ocağın üstünə qoyun, qaynara düşəndə qarışdıra-qarışdıra ehtiyatla mannı tökün, vam odda qatılaşana qədər bişirin (təxminən 10 dəqiqə). Soyudun. Sonra mikserlə çalın. Çiyələkli püreni də əlavə edib yenə çalın.
Silikon formaya doldurub soyuducuda 3-4 saat saxlayın. 2 saat ərzində dondurucuda da saxlaya bilərsiniz.
Sous üçün çiyələyin suyunu az miqdarda şəkərlə qaynadın. Boşqaba sousdan damızdırın. Üzərinə nonparel səpin. Mussu da bir kənardan qoyun.
Nuş olsun!
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
- Qaymaqlı tort - Hazırlanması
- Panna Cotta
- Şokoladlı sırnik
- "Rafaello" tortunun hazırlanma qaydası - Resept
- "Ad günü" tortu
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (97): |
Botlar | (2): |
Hal-hazırda saytda: 99 |
-
Yazan: ZaineaBus
-
Yazan: ZaineaBus
-
Yazan: MilesSible
-
Yazan: WilliamVodia
-
Yazan: ZaineaBus
-
Yazan: ZaineaBus
-
Yazan: Raymondabali
-
Yazan: ZaineaBus
-
Yazan: ZaineaBus
-
Yazan: ZaineaBus
|