25
iyun
Panna Cotta
Vəsaitlər:
200 ml Süd Kremi
Yarım stəkan Süd
Yarım stəkan Şəkər tozu
2 ç.q Toz Jelatin
2 x.q Su
190 qr. Qatıq
Yarım ç.q Limon Qabığı Rəndəsi
Sous Üçün:
1 x.q Toz şəkər
1 x.q Su
Yarım Su Stəkanı Yabanı Meyvə
Hazırlanması:
Kiçik bir qazanın içinə südü, kremi qoyun. Orta atəşdə,çırpıcıyla qarışdıraraq istilənənə qədər bişirin.
Ocağın üstündən alın. İçinə şəkər tozunu əlavə edin və şəkər əriyənə qədər qarışdırın.
Kiçik bir stəkanın içinə 2x.qaşığı suyu və 2 ç.qaşığı toz jelatini qoyun. Jele tamamilə əriyənə qədər qarışdırın. Diqqət yetirin topaqlanmasın.
Bu jeleli qarışığı; süd, krem və şəkərdən ibarət olan qarışığın içinə tökün. Yenə qarışdırın. Son olaraq süzmə qatığı və rəndələnmiş limon qabığını əlavə edin. Çırpıcıyla çırpın.
Hazırladığınız panna cottanızı 4 ədəd kiçik stəkana bərabər olaraq paylaşdırın. Soyuducuna qoyun və 5-6 saat, yaxşıca soyuyana qədər gözləyin.
Sousun Hazırlanması :
Kiçik bir qazanının içinə 1 x.qaşığı suyu və 1 x.qaşığı şəkəri qoyun.
Zəif odda şəkər əriyənə qədər qaynadın. Meyvələri içinə qatın. 2-3 dəqiqə daha bişirin.
Bir kənarda soyuması üçün gözlədin.
Xidmət edərkən, bu sousdan panna cottaların üzərinə tökməyi unutmayın.
Nuş Olsun!
200 ml Süd Kremi
Yarım stəkan Süd
Yarım stəkan Şəkər tozu
2 ç.q Toz Jelatin
2 x.q Su
190 qr. Qatıq
Yarım ç.q Limon Qabığı Rəndəsi
Sous Üçün:
1 x.q Toz şəkər
1 x.q Su
Yarım Su Stəkanı Yabanı Meyvə
Hazırlanması:
Kiçik bir qazanın içinə südü, kremi qoyun. Orta atəşdə,çırpıcıyla qarışdıraraq istilənənə qədər bişirin.
Ocağın üstündən alın. İçinə şəkər tozunu əlavə edin və şəkər əriyənə qədər qarışdırın.
Kiçik bir stəkanın içinə 2x.qaşığı suyu və 2 ç.qaşığı toz jelatini qoyun. Jele tamamilə əriyənə qədər qarışdırın. Diqqət yetirin topaqlanmasın.
Bu jeleli qarışığı; süd, krem və şəkərdən ibarət olan qarışığın içinə tökün. Yenə qarışdırın. Son olaraq süzmə qatığı və rəndələnmiş limon qabığını əlavə edin. Çırpıcıyla çırpın.
Hazırladığınız panna cottanızı 4 ədəd kiçik stəkana bərabər olaraq paylaşdırın. Soyuducuna qoyun və 5-6 saat, yaxşıca soyuyana qədər gözləyin.
Sousun Hazırlanması :
Kiçik bir qazanının içinə 1 x.qaşığı suyu və 1 x.qaşığı şəkəri qoyun.
Zəif odda şəkər əriyənə qədər qaynadın. Meyvələri içinə qatın. 2-3 dəqiqə daha bişirin.
Bir kənarda soyuması üçün gözlədin.
Xidmət edərkən, bu sousdan panna cottaların üzərinə tökməyi unutmayın.
Nuş Olsun!
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif - Afrodita, Baxılıb - 2266, Rəy sayı - 10 , Tarix: 25-06-2013, 15:15 |
Afrodita, ArZuM, Anivle Moreno Və Daha 1 Nəfər Bunu Bəyənir.
Oxşar Xəbərlər:
- Zeytunyağlı kələm dolması - Hazırlanması
- Limonlu Kremli Keks
- Röya tortu `[Hazırlanması]
- Dondurma tortu
- Vişnəli muffin [Hazırlanması]
İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
Naviqator
Populyar Xəbərlər
Online
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (40): |
Botlar | (1): |
Hal-hazırda saytda: 41 |
Xoş Gəlmisiz...(Son Qeydiyyat)
Facebookda biz
Reklam
Son Rəylər
Reklam
Sorğu
Azad olunmamış Azərbaycan
Xəbər Müəllifləri
Şərh Müəllifləri
|
Sayğac