Ərzaqlar
2 Badımcan
1 soğan
200 qr yağsız ət
5-6göbələk 1 yaşıl bibər
1 pomidor
1 qaşıq tomat
duz
istiyot
bitki yağı
100 qr holland pendiri
Hazırlanması
İri badımcanlar 2 yerə bölünürük, içini çıxarırırıq, duzlayıb 10 dəq saxlayırıq, acı suyun sıxıb atırıq ,yağda qızardırıq. Başqa bir qaba yağ, soğan, tomat, ət, göbələk, pomidor,bibər ardılıcılıqla əlavə edilib qovrulur, duz- istiot vurulur. Hazır içi badımcanın içinə yığırıq ,üstünə Holland pendiri əlavə edib sobada 5 -10 dəq bişiririk ,zövqə görə servis edirik
Nuş olsun!
Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə
qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.