6 porsiya üçün nəzərdə tutulub.
*600q un
*1 çay qaşığı quru maya
*100q zeytun yağı
*duz
*1/2 dəstə müxtəlif göyərti
*100q tomat pastası
*üyüdülmüş qara istiot
*1 ədəd yaşıl bibər
*4 ədəd pomidor
*150q "Mosarella" pendiri
*Tavanı yağlamaq üçün yağ və un
Hazırlanması:
Unu quru maya ilə qarışdır. Üzərinə 250ml ilıq su, yağ, 2 çay qaşığı duz əlavə et və xəmiri ələ yapışmayana kimi yoğur. 1 saat ərzində xəmir şişməlidir. Göyərtini yu, xırda-xırda doğra, tomat pastası ilə qarışdır və üzərinə duz, istiot əlavə et. Yaşıl bibəri uzunsov və ya halqa şəklində doğra. Pomidorları yu, bəndəmini kəs və hər birini 6-8 dilim kəs. Pendiri xırda kub şəklində doğra. Sobanı 220 dərəcədə qızdır. Tavanı yağla və üzərinə bir az un əlavə et. Alınmış xəmirdən 6 ədəd kökə düzəlt, üzərinə tomat pastası, göyərti, istiot, doğranmış pomidor və pendir yerləşdir. Sonra kökələri 20 dəqiqə 200 dərəcədə bişir.
Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə
qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.