02
mart
Kivi piroqu - Hazırlanması
Tərkibi:
0,5 st. limonad (yaxud sevdiyiniz başqa mineral qazlı su)
0,5 st. bitki yağı
1 st. şəkər tozu
3 yumurta
1 st. un
2 ç.q. qabartma tozu
2 x.q. xaş-xaş (bunsuz da olar)
2-3 kivi
ştreyzel üçün:
1/4 st. şəkər tozu
1/4 st. un
50 q kərə yağı
Şəkər tozu əriyənədək yumurta ilə çalın. Limonad və yağı əlavə edin, qarışdırın.
Unu qabartma tozu ilə qarışdırın, hissə-hissə yumurtalı qarışığa əlavə edib qarışdırın. Xaş-xaş vurun, yenə qarışdırın.
Dördbucaqlı sinini yağlayın, un səpin. Yaxud da içinə folqa çəkin.
Xəmiri içinə tökün, hamarlayın. Üstünə nazik doğranmış kivi düzün.
Ştreyzel hazırlayın: un, yağ və şəkəri qarışdırın, ovma alınacaq. Bunu piroqun üstünə səpin.
180 dərəcə qızdırılmış sobada təxminən 40 dəqiqə, üstü qızaranadək bişirin. Hazır olub-olmadığını kibrit çöpü ilə yoxlayın.
Nuş olsun!
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif - Afrodita, Baxılıb - 3099, Rəy sayı - 9 , Tarix: 2-03-2013, 10:00 |
ArZuM, HilaryDuff, LM_Roya Və 2 Başqa Bunu Bəyənir.
Oxşar Xəbərlər:
- "Kroket" peçenyesi
- Gavalı Piroqu - Hazırlanma Qaydası
- Şokoladlı sırnik
- Çəhrayı qartopu
- Ağlayan Tort - Hazırlanması
İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
Naviqator
Populyar Xəbərlər
Online
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (49): |
Botlar | (2): |
Hal-hazırda saytda: 51 |
Xoş Gəlmisiz...(Son Qeydiyyat)
Facebookda biz
Reklam
Son Rəylər
Reklam
Sorğu
Azad olunmamış Azərbaycan
Xəbər Müəllifləri
Şərh Müəllifləri
|
Sayğac