İstifadə olunan məmulatlar:
Marqarin 125 qr
Şəkər – 2 xörək qaşığı
Yumurta – 1 ədəd
Un – 140 qr
Şəkərli vanil – 5qr
Xaş-xaş -50 qr
Şokolad – 30qr
Limon şirəsi – 1 çay qaşığı
Rafinə edilmiş bitki yağı
Hazırlanması:
1.Yumuşaldılmış marqarini xaş-xaş və şəkər ilə birlikdə qarışdırın.Sonra üzərinə yumurta, limon şirəsi, şəkərli vanil və un əlavə edib xəmir yoğurun.Xəmirdən yumuru kürələr hazırlayın.
2.Sobanı 180 dərəcəyə kimi qızdırın və peçenyeləri tavada 15 dəqıqə müddətində bişirin.
3.Hazır peçenyelərin üzərinə əridilmiş şokolad tökün ( və ya əridilmiş şokoladin içərisinə salib çıxartmaq da olar ) və soyudub daha gözəl görsənməsi üçün xüsüsi falqaların içərisində yerləşdirin.
Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə
qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.