Tərkibi: 2 kartof 4 yumurta 1 diş sarımsaq 4-5 göy soğan 1 x.q. bitki yağı 100 q ağ lobya konservi 50 q feta pendiri 1 çimdik quru rozmarin duz qara istiot
Hazırlanması: Kartofu təmizləyib dilimləyin, üzərinə qaynar duzlu su töküb yumşalınca, 6-8 dəqiqə bişirin. Sarımsağı təmizləyib əzin. Göy soğanı yuyub xırda doğrayın. Yumurtaları 2-3 x.q. su ilə çalın. Sarımsaq, göy soğan, rozmarin, duz, istiot əlavə edib qarışdırın. Sobanı 200 dərəcə qızdırın. Kartofun suyunu süzün. Yumurta qarışığı və lobya ilə qarışdırın. Tavada yağı qızdırın. Qarışığı tavaya töküb 5-6 dəqiqə bişirin. Fetanı xırdalayın, tortilyanın üzərinə səpin. Daha 6-7 dəqiqə, yumurtalar tam bişənədək ocağın üstə saxlayın. Sonra tavanı sobaya qoyun, 3-5 dəqiqə, üzəri qızarıncayadək bişirin. Səliqə ilə hissələrə bölün. Süfrəyə yaşıl salatla verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.