11
yanvar
Pomidorlu peraşkilər... [Hazırlanması]
Tərkibi:
xəmir:
Unu - 3-3,5 st.
Su (qaynar) - 1 st.
Bitki yağı - 1st.
Şəkər - 1 ç.q
Duz - 1 ç.q
İçlik:
Pomidor - 5 əd.
Ağ pendir (və ya kəsmik) - 200 qr
Sarımsaq - 2 diş.
göyərti
duz
Hazırlanması:
İlk olaraq yumşaq xəmir yoğurmaq və 30 dəq. xəmiri dincəlməyə qoymaq. Daha sonra içliyi hazır edək. Xəmiri dinləndikdən sonra şəkillərdə gördüyünüz qaydada peraşkiləri hazırlayaq. Soba qabını yağlayaq. 180 dərəcəlik sobada 30 dəq ərzində bişirək... Nuş olsun!
xəmir:
Unu - 3-3,5 st.
Su (qaynar) - 1 st.
Bitki yağı - 1st.
Şəkər - 1 ç.q
Duz - 1 ç.q
İçlik:
Pomidor - 5 əd.
Ağ pendir (və ya kəsmik) - 200 qr
Sarımsaq - 2 diş.
göyərti
duz
Hazırlanması:
İlk olaraq yumşaq xəmir yoğurmaq və 30 dəq. xəmiri dincəlməyə qoymaq. Daha sonra içliyi hazır edək. Xəmiri dinləndikdən sonra şəkillərdə gördüyünüz qaydada peraşkiləri hazırlayaq. Soba qabını yağlayaq. 180 dərəcəlik sobada 30 dəq ərzində bişirək... Nuş olsun!
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif - Afrodita, Baxılıb - 4259, Rəy sayı - 9 , Tarix: 11-01-2014, 10:11 |
Femina, Melisa, Afrodita Və Daha 1 Nəfər Bunu Bəyənir.
Oxşar Xəbərlər:
İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
Naviqator
Populyar Xəbərlər
Online
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (48): |
Botlar | (2): |
Hal-hazırda saytda: 50 |
Xoş Gəlmisiz...(Son Qeydiyyat)
Facebookda biz
Reklam
Son Rəylər
Reklam
Sorğu
Azad olunmamış Azərbaycan
Xəbər Müəllifləri
Şərh Müəllifləri
|
Sayğac