04
sentyabr
Makaron səbəti - [Hazırlanması]
İstifadə edilən vəsitələr:
1 paket soba makaronu
1 yemək qaşığı marqarin yağı
İç üçün:
300 qr qiymə
İstədiyiniz ədviyyatlar
1 yumurta
Sous üçün:
100qr ağ pendir
incə doğranmış şüyüd ya da cəfəri
1 stakan süd
2 yumurta
duru yag
duz, qara bibər
Hazırlanması:
Makaronları qaynayan duzlu suda yüngül pörtlədin. Uzərindən çox su tökün ki tez soyusun. Makaron soyuq olmalıdır ki qəlibdəki yağı əritməsin. Soba istiliyinə dözümlü olan dərin kasa götürülür ya da bir nəfərlik kasa götürülür və onu marqarin yağı ilə bol yağlanılır. 20 dəqiqəlik soyuducuda saxlayın. Sonra makaronları ən aşağıdan dairəvi şəkildə düzün. Düzdükdən sonra qəlibi soyuducuda 10 dəqiqə saxlayın. Qiymə, yumurta, doğranmış cəfəri ət yoğurulur.Yayılır makaronun üstünə və ortada boş qalan yerlərə makaron tökülür. Ağ pendir, doğranmış cəfəri, süd, yumurta, duru yag və duzunu qara bibərini atıb hamısını birlikdə qarısdırın və hazırladığınızın üstündən tökün.
Əvvəlcədən normal isidilmiş sobada üstü qızarana kimi saxlayın. Sobadan çıxaran kimi qəlibdən çıxarmayın 3-5 dəqiqədən sonra çıxara bilərsiniz.
Nuş Olsun!
1 paket soba makaronu
1 yemək qaşığı marqarin yağı
İç üçün:
300 qr qiymə
İstədiyiniz ədviyyatlar
1 yumurta
Sous üçün:
100qr ağ pendir
incə doğranmış şüyüd ya da cəfəri
1 stakan süd
2 yumurta
duru yag
duz, qara bibər
Hazırlanması:
Makaronları qaynayan duzlu suda yüngül pörtlədin. Uzərindən çox su tökün ki tez soyusun. Makaron soyuq olmalıdır ki qəlibdəki yağı əritməsin. Soba istiliyinə dözümlü olan dərin kasa götürülür ya da bir nəfərlik kasa götürülür və onu marqarin yağı ilə bol yağlanılır. 20 dəqiqəlik soyuducuda saxlayın. Sonra makaronları ən aşağıdan dairəvi şəkildə düzün. Düzdükdən sonra qəlibi soyuducuda 10 dəqiqə saxlayın. Qiymə, yumurta, doğranmış cəfəri ət yoğurulur.Yayılır makaronun üstünə və ortada boş qalan yerlərə makaron tökülür. Ağ pendir, doğranmış cəfəri, süd, yumurta, duru yag və duzunu qara bibərini atıb hamısını birlikdə qarısdırın və hazırladığınızın üstündən tökün.
Əvvəlcədən normal isidilmiş sobada üstü qızarana kimi saxlayın. Sobadan çıxaran kimi qəlibdən çıxarmayın 3-5 dəqiqədən sonra çıxara bilərsiniz.
Nuş Olsun!
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif - Afrodita, Baxılıb - 2638, Rəy sayı - 7 , Tarix: 4-09-2013, 17:16 |
OopsS, Afrodita, ArZuM Və Daha 1 Nəfər Bunu Bəyənir.
Oxşar Xəbərlər:
- Toyuqlu Kartof Dolması [Hazırlanması]
- Şokoladlı sırnik
- Almalı strudel
- Lahmacun [Hazırlanması]
- İspan omletinin hazırlanma qaydası
İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
Naviqator
Populyar Xəbərlər
Online
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (40): |
Botlar | (1): |
Hal-hazırda saytda: 41 |
Xoş Gəlmisiz...(Son Qeydiyyat)
Facebookda biz
Reklam
Son Rəylər
Reklam
Sorğu
Azad olunmamış Azərbaycan
Xəbər Müəllifləri
Şərh Müəllifləri
|
Sayğac