04
iyul
Dondurma tortu
Tərkibi:
4 yumurta
1 stəkan un
1 stəkan şəkər tozu
2 xörək qaşığı kakao
1 paket qabartma tozu
1 paket "krem-şanti"
1 stəkan süd
500 qram şokoladlı dondurma
1 çay qaşığı qəhvə (döyülməmiş)
1 stəkan isti su
Vanil
Hazırlanması:
Yumurtaları qırın, şəkər tozunu əlavə edərək çırpın. Ayrı bir qabda unu, qabartma tozu, kakao və vanili qarışdırın, yoğurun. Sonra qarışığı yuvarlaq qaba tökün, 170 dərəcə isidilmiş sobada 15 dəqiqə bişirin. Sobanın temperaturunu 150 dərəcəyədək aşağı salıb sonadək bişirin.
Bişmiş içliyi üç bərabər hissəyə ayırın, yuvarlaq tort çəmbərinə qoyun.
Daha sonra krem üçün süd və "krem-şanti"ni qarışdırın, qabarana qədər çırpın, şokoladlı dondurmanı əlavə edib qarışdırın.
Qəhvə dənələri və şəkər tozunu isti su ilə qarışdırıb tort içliyinin üstünə sürtün, dondurmalı şantinin bir qismini əlavə edin və yayın.
Tortun ikinci hissəsini ilk hissənin üzərinə qoyun, əvvəlki prosesi təkrarlayın. Sonda üçüncü hissəni qoyun, üzərinə krem-şantini sürtün, dənəvər şokolad və qəhvəni səpin, bəzəyin. Sonra alınmış tortu souyuducunun buzluğuna qoyun, sərtləşəndə çıxarın və süfrəyə verin.
Nuş olsun!
4 yumurta
1 stəkan un
1 stəkan şəkər tozu
2 xörək qaşığı kakao
1 paket qabartma tozu
1 paket "krem-şanti"
1 stəkan süd
500 qram şokoladlı dondurma
1 çay qaşığı qəhvə (döyülməmiş)
1 stəkan isti su
Vanil
Hazırlanması:
Yumurtaları qırın, şəkər tozunu əlavə edərək çırpın. Ayrı bir qabda unu, qabartma tozu, kakao və vanili qarışdırın, yoğurun. Sonra qarışığı yuvarlaq qaba tökün, 170 dərəcə isidilmiş sobada 15 dəqiqə bişirin. Sobanın temperaturunu 150 dərəcəyədək aşağı salıb sonadək bişirin.
Bişmiş içliyi üç bərabər hissəyə ayırın, yuvarlaq tort çəmbərinə qoyun.
Daha sonra krem üçün süd və "krem-şanti"ni qarışdırın, qabarana qədər çırpın, şokoladlı dondurmanı əlavə edib qarışdırın.
Qəhvə dənələri və şəkər tozunu isti su ilə qarışdırıb tort içliyinin üstünə sürtün, dondurmalı şantinin bir qismini əlavə edin və yayın.
Tortun ikinci hissəsini ilk hissənin üzərinə qoyun, əvvəlki prosesi təkrarlayın. Sonda üçüncü hissəni qoyun, üzərinə krem-şantini sürtün, dənəvər şokolad və qəhvəni səpin, bəzəyin. Sonra alınmış tortu souyuducunun buzluğuna qoyun, sərtləşəndə çıxarın və süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif - Afrodita, Baxılıb - 3061, Rəy sayı - 8 , Tarix: 4-07-2013, 00:10 |
ArZuM, Anivle Moreno, VseleNNaya Və 2 Başqa Bunu Bəyənir.
Oxşar Xəbərlər:
- Rosalia tortu - [Hazırlanması]
- Şokoladlı tort
- Ağlayan Tort - Hazırlanması
- Sevgi dolu ürək tortu
- Röya tortu `[Hazırlanması]
İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
Naviqator
Populyar Xəbərlər
Online
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (23): |
Botlar | (1): |
Hal-hazırda saytda: 24 |
Xoş Gəlmisiz...(Son Qeydiyyat)
Facebookda biz
Reklam
Son Rəylər
Reklam
Sorğu
Azad olunmamış Azərbaycan
Xəbər Müəllifləri
Şərh Müəllifləri
|
Sayğac