Tərkibi: 3 yumurta 1 su stəkanı toz şəkər 1 su stəkanı Un 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu Yarım çay stəkanı su İslatma üçün: Süd
Arası və üzəri üçün: Bir paket kakaolu krem şanti Parça şokolad
Hazırlanması:
Bir qabın içinə yumurta, şəkər qoyub, qarışdırın. Üzərinə su, qabartma tozu, vanil və un qoyub, qarışdırın. Daha sonra yağlanmış keks qəlibinə əlavə edin. Daha əvvəldən isidilmiş sobada 175 dərəcəlik sobada bişirin. Bişmiş olan keksi soyudub, üçə bölün. İlk hissəsi xidmət edəcəyiniz qaba keksin ilk dilimini qoyun. Üzərini südlə isladıb, hazırladığınız krem şantini sürüb, aralarına şokolad parçaları səpin. Üzərini keksin ikinci qatını qoyub, eyni əməliyyatı təkrarlayın. Qalan son qatı üzərinə bağlayıb, təkrar südlə isladıb, beş dəqiqə gözlətdirdikdən sonra qalan krem şantini torbasına qoyaraq, tortun üzərini bağlayıb, şokolad və albalı şəkərləməsi ilə bəzəyin.
Nus olsun!
Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.