Çay süfrəsinə yeni dad qatmaq istəyənlər üçün çiçək peçenyesinin hazırlanmasını təqdim edirik.
Ləvazimatlar : - Marqarin və ya kərə yağı - 250 mq - Yumurta – 1 ədəd - Şəkər pudrası -2 stəkan - Qabartma tozu – 1 ədəd - Vanil – 1 ədəd - Lazım olan qədər un
Hazırlanması : Bütün bu ləvazimatları qarışdırıb xəmir hazırlayın. Xəmirin dörddə birini kənara qoyun. Ayırdığınz xəmirə 1 xörək qaşığı kakao əlavə edib, kakaolu xəmir hazırlayın. Həm kakaolu həm digər xəmirdən kiçik ölçüdə toplar hazırlayın. Bu topları birləşdirərək çiçək düzəldin. Peçenyeləri əvvəlcədən 180 dərəcədə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.