AZAD AZƏRBAYCAN
Azad Azərbaycan.

Azadlığını sevənlərin azad saytı



Sənin Azad Musiqi Dünyan...

Music.Azad.Az. Bölmə Azad Azerbaycan.

Röya Ayxan - Sənə Ehtiyacım Var [FuLL Albom]

[Albom yüklə]. Bölmə Azəri Mp3.

Aygün Kazımova - Səni belə sevmədilər //2015

[Mp3 Yüklə] . Bölmə Azəri Mp3.

Burak Özçivit ~ Vogue Men

[Fotosessiya] . Bölmə Şəkillər.

Adriana Lima walks for Desigual at

New York Fashion Week. Bölmə Fashion .

Dillərə düşəcək bir Sevdam var...☜♡

Sevgi Sözləri. Bölmə Sevgi.

Əlhəmdülillah, səni Sevdirəni sevirəm....

Yolumuz İslam.... Bölmə İslam.

Həftənin ən yaxşı qolları - VİDEO

Video izlə. Bölmə Idman.

  • Music Azad.Az
  •  Röya-Göndər
  • Mətanət İsgəndərli - Gəl xoşbəxt olaq
  •  Günel - Divanə
  •  Evli, Mutlu, Çocuklu ツ
  • Dəb\Fashion | Qadın dünyası
  • Yolumuz İslam...
  • Sevgi - Romantika
13 dekabr
Almalı strudel
Almalı strudel



Ərzaqlar :
350 qram ələnmiş un
3 yemək qaşığı zeytun yağı

Xəmirləri yağlamaq üçün:
2 yemək qaşığı kərə yağı

İçi üçün :
4 ədəd orta boyda alma
1 yemək qaşığı kərə yağı
3 yemək qaşığı toz şəkər
1/2 su stəkanı quru üzüm
1/2 su stəkanı file badam ( badam dilimləri)
1/2 çay qaşığı vanil
1 desert qaşığı darçın

Üzəri üçün:
4 yemək qaşığı pudra şəkəri

Hazırlanması :
Yumurta sarısı, pudra şəkəri, zeytun yağı və duzu qarışdırdıqdan sonra suyu yavaş yavaş əlavə edib, qarışdırın. Ələnmiş unu az-az əlavə edib , bütün məlzəməni yoğurun. Xəmiri təmiz bir qaba alın və üstünü təmiz bir şeylə örtüb , otaq temperaturunda 20 dəqiqəyə qədər gözlədin. Xəmir özünə gələn müddətdə almalı iç hazırlamaq üçün , bol suda yuduğunuz almaları 4 yerə bölün, çəkirdəklərini çıxarıb, qabığlarını təmizləyin. Ya incə incə cips şəklində , ya da xırda kub şəklində doğrayın.

Kərə yağını və toz şəkəri tavaya alın, karamel rəngi alana qədər 2-3 dəqiqəyə qədər bişirin. doğranmış alma, file badam və isladıb suyunu süzdüyünüz quru üzümləri əlavə etdikdən sonra 10 dəqiqəyə qədər qovurun. Vanil və toz şəkəri qatdıqdan sonra son dəfə qarışdırıb bir kənarda gözlədin. Otaq temperaturunda qalan xəmiri götürüb 4 parçaya böldükdən sonra tək tək açın.
Xəmirləri yağlamaq üçün istifadə edəcəyiniz kərə yağını bir qabda əridin, açdığınız ilk xəmiri mətbəx stolunun üzərinə qoyun, bir yumurta fırçası ilə üzərini kərə yağı ilə yağlayın. Aralarını əridilmiş kərə yağları ilə yağladığınız bütün xəmirləri üzt üztə düzün. 4 bərabər parçaya böldüyünüz xəmiri elə incə açın ki, bişəndən sonra ağızda ərisin və xəmir qalmasın.
Hazırladığınız içi, kənar qisimlərdə pay buraxaraq xəmirlərin orta hissəsinə yayın, kənarda qalan xəmirin kənarlarını içə qatladığdan sonra böyük bir düzbucaq əldə edəcək şəkildə uzunlamasına, rulo şəklində bükün.
Diqqətli şəkildə sobaya yerləşdirdiyiniz şirniyyatı, öncədən isidilmiş 170 dərəcə sobada, 25 dəqiqə , üzəri qızarana qədər bişirin. Sobadan götürəndən sonra bir az soyuyandan sonra, üzərinə bolca pudra şəkəri ələyin və sevdiklərinizlə paylaşın.. =)

Nuş olsun!

Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif - Zeyn, Baxılıb - 1249, Rəy sayı - 3 , Tarix: 13-12-2014, 20:14 |
 (səslər: 1)


Oxşar Xəbərlər:

22 dekabr 2014 20:33
Rəyləri: 54
Xəbərləri: 0

Medalı Yox:(
Ziya
Ərzaqlar :
350 qram ələnmiş un
3 yemək qaşığı zeytun yağı

Xəmirləri yağlamaq üçün:
2 yemək qaşığı kərə yağı


| | | 
15 dekabr 2014 14:06
Rəyləri: 1549
Xəbərləri: 146

Medalı Yox:(
No Name
Almanin biwmiw halini sevmirem..:/


| | | 


--------------------
15 dekabr 2014 12:33
Rəyləri: 2847
Xəbərləri: 38

Medalı Yox:(
BiTaaaNEM
harikaaaaa..


| | | 


--------------------
İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.

Forumda son mövzu Baxış Cavab Müəllif Sonuncu

Populyar Xəbərlər
    Online
    İzləyicilər (0):
    Ziyarətçilər (11):
    Botlar (2):
    Hal-hazırda saytda: 13
    Günlük İzləyicilər
    Facebookda biz
    Reklam

    Son Rəylər
    
    Reklam
    Sorğu
    Azad olunmamış Azərbaycan
    Xəbər Müəllifləri
    Şərh Müəllifləri
    Sayğac