05
fevral
Pomidorlu düyü şorbası
Tərkibi:
- 8 stəkan ət suyu.
- 200 qr tomat pastası.
- 1 ədəd pomidor.
- Yarım qaşıq duz.
- 100 qr düyü.
- Yarım dəstə göyərti.
- 200 qr tomat pastası.
- 1 ədəd pomidor.
- Yarım qaşıq duz.
- 100 qr düyü.
- Yarım dəstə göyərti.
Hazırlanması:
Tomat pastası, ət suyu, duz, düyü və qabıqları soyulmuş, doğranmış olan pomidor bir
qazana qoyulur. Qazanın qapağı örtülərək yarım saata qədər qaynadılar. Düyünün
yumuşaması ilə bərabər göyərtilər də şorbaya əlavə edilir və bir neçə dəqiqə də o
vəziyyətdədə qaynadıldıqdan sonra, alınaraq süfrəyə hazır vəziyyətə gətirilir.İstəkdən asılı
olaraq limon və ya azca limon suyu əlavə etmək olar.
Nuş olsun!
qazana qoyulur. Qazanın qapağı örtülərək yarım saata qədər qaynadılar. Düyünün
yumuşaması ilə bərabər göyərtilər də şorbaya əlavə edilir və bir neçə dəqiqə də o
vəziyyətdədə qaynadıldıqdan sonra, alınaraq süfrəyə hazır vəziyyətə gətirilir.İstəkdən asılı
olaraq limon və ya azca limon suyu əlavə etmək olar.
Nuş olsun!
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif - Afrodita, Baxılıb - 1591, Rəy sayı - 4 , Tarix: 5-02-2014, 12:05 |
Oxşar Xəbərlər:
- Yastı kökəli pizza
- Panna Cotta
- Mətbəx sirləri: Qabaq kürüsü
- Zeytunyağlı kələm dolması - Hazırlanması
- Pizza zamanı.. =))
İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
Naviqator
Populyar Xəbərlər
Online
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (46): |
Botlar | (3): |
Hal-hazırda saytda: 49 |
Xoş Gəlmisiz...(Son Qeydiyyat)
Facebookda biz
Reklam
Son Rəylər
Reklam
Sorğu
Azad olunmamış Azərbaycan
Xəbər Müəllifləri
Şərh Müəllifləri
|
Sayğac