Üstünüzə və ya xalçaya kofe dağılıbsa, həmin sahəni soyuq su ilə isladıb, qliserin ilə silin.
İstifadə edilmiş yağda yenidən hansısa məhsulu qızartmağın sağlamlıq üçün ziyan olduğunu bilirik, amma işin digər mənfi tərəfi isə onların içinin çiy qalması, üzdən qızarmasıdır.
Salata qatacağınız bütün ərzaqların quru olması mütləqdir.
Bayat çörək dilimlərini atmayın! Onlara sarımsaqla kərə yağı sürtüb, sobada yüksək dərəcədə bişirin. Dadından doymayacaqsınız.
Şirniyyat hazırlayarkən qaşığın una batmaması üçün əvvəlcə onu südə batırmağınız məsləhətdir.
Bir-iki gün əvvəldən qalmış çörək və un məmulatlarını atmayın. Onları folqaya bükərək sobada isidin, təzə bişmiş kimi olacaq.
Yumurta ağının daha yaxşı köpməsi üçün onu çalan zaman az miqdarda duz əlavə etmək olar.
Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə
qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.