31
yanvar
"Kroket" peçenyesi

Tərkibi:
150 q şəkər tozu
2 ç.q. vanilli şəkər tozu
50 q kərə yağı və ya marqarin
1 yumurta
5 x.q. süd
11 q quru maya
150 q kartof nişastası
250-300 q un
150 q qoz
Mayanın üstünə isti süd və 1 ç.q. şəkər tozu tökün.
Baratanın həcmi böyüməlidir.
Qozu blenderdə xırdalayın. Əgər blender yoxdursa, bıçaqla da doğraya bilərsiniz.
Qozu yağsız tavada azca qovurun.
Yağı vanilli şəkər və şəkər tozu ilə çalın.
Yumurta əlavə edin, qarışdırın.
Gəlmiş baratanı əlavə edib qarışdırın.
Qozu əlavə edib qarışdırın.
Nişastanı əlavə edib qarışdırın.
Un əlavə edin, xəmir yoğurun.
Xəmiri paketə qoyub soyuducuda (buz dolabına qoymaq olmaz) 5 saat saxlayın.
Xəmirdən qoz boyda kündələr tutun. Siniyə perqament döşəyin, yağlayın, kündələri üstünə düzün.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 30-35 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif - Afrodita, Baxılıb - 3770, Rəy sayı - 9 , Tarix: 31-01-2013, 10:00 |
Oxşar Xəbərlər:
- "Ad günü" tortu
- Şokoladlı sırnik
- Kivi piroqu - Hazırlanması
- "Rafaello" tortunun hazırlanma qaydası - Resept
- Mələyin göz yaşları

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
Naviqator
Populyar Xəbərlər
Online
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (46): |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Botlar | (1): |
![]() |
|
Hal-hazırda saytda: 47 |
Xoş Gəlmisiz...(Son Qeydiyyat)
Facebookda biz
Reklam
Son Rəylər
-
Yazan: FaridaDoodo
-
Yazan: AliceDoodo
-
Yazan: Astetlig
-
Yazan: Astetlig
-
Yazan: Astetlig
-
Yazan: tortyonl
-
Yazan: tortyonl
-
Yazan: AMuctuch
-
Yazan: AstetligMövzu: Leyla Əliyevadan yeni şeir
Reklam

Sorğu
Azad olunmamış Azərbaycan

Xəbər Müəllifləri
Şərh Müəllifləri
Sayğac