Greyfurt – Güclü antioksidant mənbəyidir. İmmunitet sistemini gücləndirir və virusları yox edir. Gündə yarım porsiya qreyfurt qrip riskini 20 faiz azaldır.
Brokoli – Tərkibindəki sulforaphe adlı kimyəvi maddə, immunitet sistemini gücləndirməyə yardım edir. Aparılan araşdırmalarda məlum olub ki, həftədə 2 dəfə brokoli qrip virusları ilə mübarizə aparmağa kömək edir.
Sarımsaq – Tərkibindəki 70 faiz sülfir infeksiyalarla mübarizə aparır. Mütəxəssislər sarımsağı yeməklərə əlavə etməzdən 10 dəqiqə əvvəl doğramağı tövsiyə edir. Çünki sarımsaqdakı sülfir miqdarı hava ilə təmas etdikdə aktivləşir və qripə qarşı qalxan kimi bədəni qoruyur.
Sarıkök – Sarıkök də immunitet sistemini güclədnirən faydalı ədviyyatdır. Aparılan araşdırmalarda sarıkökün xərçəngə qarşı bədəni qorudğu məlum olub. Mütəxəssislər gündə yarım çay qaşığı sarıkök yeməyi məsləhət görür.
Şirin kartof – Şirin kartof nəfəs yollarını gücləndirir və qrip viruslarının yayılmasına mane olur. Gündə yarım porsiya şirin kartof qripə tutulma riskini 33 faiz aşağı salır.
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınz ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
- Ayranın Faydaları
- Limonlu suyun dəriyə möcüzəvi faydaları
- Ən güclü 6 antibiotik
- Uzun ömrün 8 sirri
- 10 Yay Meyvəsi və Möcüzəvi Faydaları!
Forumda son mövzu | Baxış | Cavab | Müəllif | Sonuncu |
İzləyicilər | (0): |
Ziyarətçilər | (31): |
Botlar | (2): |
Hal-hazırda saytda: 33 |
|